Test Drive TimeXtender

Do you also want to grow your datawarehouse professionally? Then sign up for our Test Drive and experience the benefits of the integration solution: TimeXtender!
Language workshop: Dutch

Maak jij binnen je werk gebruik van een visualisatie-oplossing, voorspellend model of andere data integratie-applicatie? Dan weet je inmiddels: goede data is key! Het verkrijgen van goede data is alleen makkelijker gezegd dan gedaan. Het beschikbaar stellen van data, het verzekeren van de kwaliteit ervan of het vinden van de juiste softwareoplossing… Allemaal tijdrovende uitdagingen die wij in de praktijk vaak tegenkomen. Ontdek daarom tijdens onze hands-on Test Drive dé integratieoplossing: TimeXtender!

Over TimeXtender

TimeXtender is een geïntegreerd datamanagementplatform waarmee je door middel van drag and drop gemakkelijk een moderne datawarehouse kunt bouwen en onderhouden. Het ‘Datamanagementplatform’ maakt gebruik van een Operational Data Exchange (ODE) waarin je verbinding kunt maken met verschillende databronnen en data kunt laden. Met de geladen data kun je jouw modern data warehouse (MDW) bouwen waar je al je transformaties doet. Bovenop de MDW bouw je een Semantische laag. Deze semantische laag is gemaakt om gebied specifieke datamodellen te hebben én kan worden gebruikt in verschillende datavisualisatie-tools, zoals Power BI, Tableau en Qlik.

TimeXtender is gebaseerd op het Microsoft Azure-platform en maakt automatisch resources aan in Azure. Hierdoor worden de resources zo gecreëerd dat de cloudkosten lager zijn in vergelijking met het zelf maken van de resources. Naast de kostenbesparing in de cloud, bespaart de oplossing je ook veel tijd. De manier waarop het Data Management-platform is ingericht stelt jouw organisatie namelijk in staat om snel te profiteren van je nieuwgebouwde data warehouse. Met TimeXtender is het bouwen en onderhouden van een datawarehouse niet langer een tijdrovende klus. Ook documenteert TimeXtender automatisch alles wat je ontwerpt, waardoor je kostbare ontwikkeltijd bespaart!

Wil jij jouw datawarehouse ook professioneel laten groeien? Meld je dan aan voor onze Test Drive TimeXtender en ervaar de voordelen.

Voor wie is deze Test Drive interessant?

  • IT-managers
  • analisten
  • BI-managers
  • iedereen die werkt met integratie-oplossingen

Details

Datum:            donderdag 7 juli
Tijd:                 13:00 – 17:00 uur
Locatie:           Kantoor Rockfeather – Goudsesingel 230, 3011 KE Rotterdam
Investering:    gratis

Schrijf je in!

Bedankt voor je registratie!

Je ontvangt snel een bevestigingsmail!